Favoriet

Bedrijfsnieuws

COM-Keur wordt VA-Keur

Branchevereniging Fedecom en VEBIT (Verenigde Bedrijven Intern Transport) hebben het voornemen om per 1 januari 2016 te fuseren. Dat meldt Fedecom. Door de fusie kunnen volgens de branchevereniging de belangen van de leden beter bediend worden en kan er efficiënter en slagvaardiger worden gewerkt.

Branchevereniging Fedecom en VEBIT (Verenigde Bedrijven Intern Transport) hebben het voornemen om per 1 januari 2016 te fuseren. Dat meldt Fedecom. Door de fusie kunnen volgens de branchevereniging de belangen van de leden beter bediend worden en kan er efficiënter en slagvaardiger worden gewerkt.

Ook gaan de twee gerenommeerde merken van veiligheidskeuringen op arbeidsmiddelen en machines, COM-Keur en VEBIT Keur,  per 1 januari samen verder onder de nieuwe naam: VA-Keur.

Bewustwording

Met de fusie willen Fedecom en VEBIT het belang van borging van de veiligheid van arbeidsmiddelen en machines in land- en tuinbouw, groenbeheer, infrastructuur en interne bedrijfslogistiek benadrukken. Door de fusie en integratie van keurmerken willen Fedecom en VEBIT de bewustwording een impuls geven en vooral veiligheidsmaatregelen stimuleren.