Favoriet

Bedrijfsnieuws

Cees Wolters naar Ransomes Jacobsen

Cees Wolters werkte ruim 20 jaar bij Pols Zuidland waarvan de laatste 14 jaar als productmanager golf. In die rol was hij het aanspreekpunt van dealers en ook het gezicht bij onder meer productpresentaties van het importeursbedrijf. Pols is importeur van onder meer E-Z-Go en Ransomes Jacobsen.

Cees Wolters werkte ruim 20 jaar bij Pols Zuidland waarvan de laatste 14 jaar als productmanager golf. In die rol was hij het aanspreekpunt van dealers en ook het gezicht bij onder meer productpresentaties van het importbeursbedrijf. Pols is importeur van onder meer E-Z-Go en Ransomes Jacobsen.

Na zijn carrière bij Pols Zuidland ging Wolters naar John Deere Nederland waar hij aan de slag ging als territory manager turf.  Zijn tijd bij John Deere was echter slechts kort. Na een half jaar begon Wolters vorige maand bij Ransomes Jacobsen in het Engelse Ipswich. Het bedrijf is fabrikant van onderhoudsmachines voor golfbanen en openbaar groen en is onderdeel van de multinational Textron. Wolters werkt vanuit zijn eigen woonplaats.

Bij Ransomes Jacobsen is Wolters export regional salesmanager voor de Benelux, Duitsland en Tsjechië. In die functie draagt hij verantwoordelijkheid voor het halen van de verkoopdoelen in de betreffende landen. De functie werd voorheen bekleed door in Engeland gevestigde exportmanagers met een groter internationaal rayon. Wolters gaat de samenwerking met importeurs en dealers dus intensiveren.