Favoriet

Bedrijfsnieuws

Minder bezoekers voor Agromek

Agromek, de Deense beurs in november plaats vond in het Deense Herning, heeft minder bezoekers ontvangen dan de editie van twee jaar geleden. Dat laat de organisatie weten. Dit jaar kwamen er 41.688 mensen naar de beurs, twee jaar geleden waren dat er nog 46.919.

Agromek, de Deense beurs die in november plaats vond in het Deense Herning, heeft minder bezoekers ontvangen dan de editie van twee jaar geleden. Dat laat de organisatie weten. Dit jaar kwamen er 41.688 mensen naar de beurs, twee jaar geleden waren dat er nog 46.919.

Van de bezoekers kwamen er 4.799 niet uit Denemarken. Dat is ten opzichte van twee jaar geleden een forse daling. Destijds kwamen er 6.444 uit het buitenland. Ook het aantal standhouders was gedaald van 563 in 2014 naar 536 in 2016.

Goed vooruitzicht

Ondanks de lagere bezoekersaantallen laten standhouders weten tevreden te zijn met de resultaten die ze op de beurs hebben gehaald. De kwaliteit van het publiek was goed. Beursdirecteur Sten Andersen verwacht voor de komende editie in 2018 weer een groei. “De prijzen worden beter en de behoefte aan modernisering blijft. Ik denk dat we over twee jaar weer meer bezoekers mogen ontvangen.”