Favoriet

Bedrijfsnieuws

Lovol Arbos gaat zich richten op de Hongaarse markt

De Chinese trekkerfabrikant Arbos van moederbedrijf Lovol Group wil zich gaan richten op de Hongaarse markt. Samen met lokale importeur Agroazis nam Lovol Arbos deel aan AgroMashExpo 2017 in Boedapest.

De Chinese trekkerfabrikant Arbos, van moederbedrijf Lovol Group, wil zich gaan richten op de Hongaarse markt. Samen met lokale importeur Agroazis nam Lovol Arbos deel aan AgroMashExpo 2017 in Boedapest.

Het ambitieuze Arbos heeft aangegeven in te willen zetten op internationalisering en het verkennen van nieuwe markten. Deelnemen aan een belangrijke Oost-Europese vakbeurs was dus voor de hand liggend. Op de Stand van tweehonderd vierkante meter waren verschillende machines te bewonderen. Trekkers waren vertegenwoordigd in de modellen 5100 en 4080F, waarbij de F staat voor boomgaard trekker. Arbos had naast trekkers ook nog een zaaimachine op de stand: de MS8230.

Beurs

AgroMashExpo is een internationale beurs voor landbouwmachines en vind jaarlijks plaats in Boedapest. Het is de grootste vakbeurs van Hongarije en een van de belangrijkste van Oost-Europa.