Favoriet

Bedrijfsnieuws

Great Plains en Kverneland samen in West Europa

Great Plains Manufacturing en Kverneland Group zijn in overleg over een samenwerking in West Europa. De zusterbedrijven, allebei eigendom van Kubota, willen met de samenwerking hun krachten bundelen.

Great Plains Manufacturing en Kverneland Group gaan samenwerken in West Europa. De zusterbedrijven, allebei eigendom van Kubota, willen met de samenwerking hun krachten bundelen.

In West Europa zal het distributienetwerk van Great Plains worden geïntegreerd in de bestaande infrastructuur van Kverneland Group. Met de samenvoeging worden gebruikers van Great Plains producten ondersteund en begeleidt door Kverneland Group in West Europa, Polen en Hongarije op het gebied van verkoop, service, onderdelen en product specialisme.

“Wij gaan de distributie van Great Plains verzorgen, ook voor de Benelux”, licht Marketing Manager Davy te Bokkel van Kverneland Group toe. “De machines van Great Plains zijn geschikt voor de grote bedrijven, maar als er vraag is vanuit een kleiner bedrijf in Nederland dan kunnen we leveren.”