Favoriet

Bedrijfsnieuws

Agrovision dealer CowManager

Agrovision is dealer geworden van de CowManager sensor. Het automatiseringsbedrijf neemt voor de Nederlandse- en Vlaamse markt zowel de verkoop als ondersteuning voor haar rekening.

Agrovision is dealer geworden van de CowManager Sensor. Het automatiseringsbedrijf neemt voor de Nederlandse- en Vlaamse markt zowel de verkoop als ondersteuning voor haar rekening.

De software van Agrovision werkte al samen met de sensoren van CowManager. Vanaf nu zijn de software en sensoren onder Ă©Ă©n dak te koop. Voor de Nederlandse markt wordt de naam omgedoopt in CowVision SensOor. Gerrit Braakman van Agrovision: “We hebben ervoor gekozen om dealer te worden van de CowManager Sensor, omdat het perfect aansluit op onze oplossingen. De combinatie van beiden is sterk en biedt de veehouder handvaten om zijn bedrijf te managen.”

Sensor

CowManager is een Sensor die de mogelijkheid biedt voor monitoring van koegezondheid, vruchtbaarheid en voeding. De sensor is aangebracht aan het oormerk en meet met behulp van gedrag, vreet- en herkauwbewegingen en lichaamstemperatuur. CowManager is sinds 2012 op de markt en is wereldwijd actief. Het is een product van Agis Automatisering uit Harmelen (U).