Favoriet

Bedrijfsnieuws

Thierry Panadero volgt Matthew Foster op bij Case IH en Steyr

Thierry Panadero is de nieuwe vice-president voor Case IH en Steyr in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hij volgt Matthew Foster op die per 1 september Commercial Development voor alle merken binnen de landbouwafdeling van CNH Industrial in dezelfde regio onder zijn hoede krijgt.

Thierry Panadero is de nieuwe vice-president voor Case IH en Steyr in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hij volgt Matthew Foster op die per 1 september Commercial Development voor alle merken binnen de landbouwafdeling van CNH Industrial in dezelfde regio onder zijn hoede krijgt. Hij moet bestaande systemen en processen verbeteren. Foster vervulde de functie van vice-president zeven jaar.

Van Claas

Zijn opvolger, Thierry Panadero, heeft al 17 jaar ervaring in de landbouw, maar nog niet bij het CNH Industrial concern. Hij deed namelijk ervaring op bij machinefabrikant Claas, waar hij van 2011 tot 2014 CEO was van Claas Frankrijk. Vanaf April 2014 werd hij CEO global sales West Europa en leidde een team van 1.500 werknemers en was verantwoordelijk voor tien landen, vier verkooporganisaties en vier importeurs.
Matthew Foster neemt afscheid als vice-president voor Case IH en Steyr in Europa, het Midden-Oosten en Afrika…