Favoriet

Algemeen

Vlog en win!

Droom je van een carrière als vlogger? Of wil jij graag anderen deelgenoot maken van alles wat je doet op jouw eigen landbouw(mechanisatie)bedrijf of het bedrijf waar je werkt? Mechaman.nl geeft jouw de kans!

Gedurende twee maanden – van februari 2018 tot en met maart 2018 – kun je namelijk jouw vlog insturen en kans maken op een mooie vlogcamera (niet die van de foto, overigens) en een jaar lang vloggen op mechaman.nl. Daar krijg je zelfs nog een vergoeding voor. Alle ingezonden video’s worden gepubliceerd op de website Mechaman.nl en via Facebook. Jouw video wordt beoordeelt door een vakjury en de bezoekers van de website Mechaman.nl. Natuurlijk zijn er wel een paar voorwaarden. Je bent 16 jaar of ouder en jouw video’s  gaan over agrarische machines, het werk op de boerderij of de mechanisatiewereld.

Zo doe je mee!

Doe je mee? Upload jouw video dan naar YouTube of Vimeo. Deel die link in een e-mail en stuur die naar redactie@landbouwmechanisatie.nl. Doe dat voor 1 april. Alle ins- en outs over de Mechaman Vlogwedstrijd vind je hier.