Favoriet

Bedrijfsnieuws

Twee nieuwe aanstellingen in top Case IH en Steyr

Daniel Stuart is de nieuwe Product Marketing Director bij Case IH en Steyr voor de regio Europa, MiddenOosten en Afrika. Peter Friis is voor dezelfde regio benoemd tot Network Development Director.

Stuart werkt ruim 13 jaar bij CNH Industrial. Sinds 2013 was hij Global Product Manager voor de kleinere trekkers van Case IH in St. Valentin, en daarvoor was hij Product Marketing Manager EMEA in de hogere vermogensklassen. Tevens heeft hij binnen de groep vijf jaar ervaring opgedaan op het gebied van de systemen voor precisielandbouw van Case IH voor het Verenigd Koninkrijk. De Product Marketing Director, gevestigd op het hoofdkantoor te St. Valentin, Oostenrijk, co├Ârdineert de strategische activiteiten van trekkers en maaidorsers van Case IH and Steyr.

Peter Friis is benoemd tot Network Development Director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, naast zijn huidige verantwoordelijkheid als Commercial Marketing Director EMEA. Friis zal in zijn nieuwe functie helpen het dealernetwerk van de merken op de verschillende nationale markten te versterken.