Favoriet

Bedrijfsnieuws

Abemec importeur van AgroIntelli

Abemec is per direct de importeur en leverancier van het Deense AgroIntelli. Abemec gaat onder meer WeedMaps, CloverCam en Robotti op de Nederlandse markt brengen.

AgroIntelli was met de Robotti aanwezig op de Robotic Dag die Abemec eind vorige maand organiseerde in Veghel. Na die dag hebben beide bedrijven besloten een samenwerking aan te gaan.

Cameratechniek

De cameratechniek van AgroIntelli bestaat uit WeedMaps en CloverCam. De WeedMaps meet de intensiviteit van de onkruidstand op het veld en geeft een precies beeld van de onkruiddruk. De CloverCAM is een nieuw intelligent camerasysteem dat de opbrengst van gras / klaverweide kan optimaliseren door de gras/klaverratio in kaart te brengen. De camera kan onder andere voorop de maaier worden gemonteerd om een perceel specifieke opbrengstkaart te produceren.

Robotti

De Robotti is een diesel-hydraulische autonome werktuigendrager. De robotti heeft dezelfde capaciteiten als een kleine trekker, maar dan zonder chauffeur. Het eerste doel van de machine is het verhogen van de efficiƫntie op het veld. De Robotti kan gekoppeld worden aan verschillende werktuigen voor bijvoorbeeld zaaien en (mechanische) onkruidbestrijding.