Favoriet

Bedrijfsnieuws

Royal Reesink neemt Canadese Claas-dealer Hepson over

Royal Reesink neemt een tweede Canadese Claas-dealer over. Na Tingley’s is het nu de beurt aan Hepson, dat maakte Reesink CEO Gerrit van der Scheer gisterenavond tijdens de opening van het nieuwe onderkomen van Kamps de Wild in Zevenaar bekend.

Royal Reesink neemt een tweede Canadese Claas-dealer over. Na Tingley’s is het nu de beurt aan Hepson Equipment inc. Dat maakte Reesink CEO Gerrit van der Scheer gisterenavond tijdens de opening van het nieuwe bedrijfspand van Kamps de Wild in Zevenaar bekend.

Hepson is gevestigd in de plaats Brandon in de Canadese provincie Manitoba. De eigenaren waren gezien hun leeftijd op zoek naar een overnamekandidaat. Hepson Equipment is niet alleen Claas-dealer het verkoopt ondermeer ook de merken Kubota, JCB, Macdon en Vermeer.

‘Er volgt meer’

Reesink is sinds oktober vorig jaar al eigenaar van Tingley’s met vestigingen in de provincies Alberta en Saskatchewan. Royal Reesink CEO Gerrit van der Scheer gaat er van uit dat Reesink binnen afzienbare tijd nog meer Canadese Claas-dealers zal overnemen. “Want groei is de basis voor continu├»teit.’