Favoriet

Beurs

Galabau geannuleerd, volgende editie in 2022

De organisatie van Galabau laat weten dat de vakbeurs dit jaar niet doorgaat. De beurs zou van 16 t/m 19 september plaatsvinden in het Duitse Neurenberg. Dit jaar wil de organisatie nog wel met een digitaal alternatief komen. De volgende editie van Galabau vindt pas in 2022 weer plaats in de NürnbergMesse.

Reacties van standhouders hebben de organisatie doen besluiten om de beurs dit jaar te annuleren. “Deze beslissing is gebaseerd op een enquête onder de exposanten die zich hadden aangemeld voor 2020”, zegt Petra Wolf, lid van de raad van bestuur van NürnbergMesse. “Galabau is een belevenisbeurs en bestaat uit demonstraties, wedstrijden en de mogelijkheid om machines, apparaten en materialen aan te raken en uit te proberen. Maar de bezorgdheid binnen de sector over de Covid-19-pandemie is gewoon te groot om Galabau in zijn gebruikelijke vorm te laten plaatsvinden”, aldus Wolf.

Online

De organisatie wil dit jaar wel met een online alternatief komen. “We werken nauw samen met onze klanten om een ​​alternatief concept voor het najaar van 2020 te ontwikkelen. We kunnen bijvoorbeeld productpresentaties op locatie houden en daarbij virtuele toegang bieden”, vertelt Wolf.

Galabau is een vakbeurs voor landschaparchitectuur, onderhoud en aanleg van groen. De volgende editie vindt plaats van 14 t/m 17 september 2022 in de NürnbergMesse.