Favoriet

Bedrijfsnieuws

ATH Digitaal op 10 en 11 maart

Beursorganisatie Fedcom Fairs houdt op 10 en 11 maart ATH Digitaal. Het online platform is beide dagen geopend van 13.00 tot 20.00 uur.  

Beursorganisatie Fedcom Fairs houdt op 10 en 11 maart ATH Digitaal. Het online platform is beide dagen geopend van 13.00 tot 20.00 uur.

Door de Corona-pandemie is Fedecom Fairs, onder leiding van beursmanager Willem Bierema, op zoek gegaan naar een alternatief voor het tweejaarlijkse AgroTechniek Holland. De beurs vindt normaal gesproken plaats in Biddinghuizen, maar kon afgelopen september niet doorgaan. De eerstvolgende echte beurs zal plaatsvinden in 2022, het jaar waarin AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland voor het eerst tegelijk worden gehouden. Tot die tijd moeten standhouders en bezoekers het doen met het online platform.

Bronzen Sikkel

Het nieuwe ‘onderkomen’ van ATH is een plek waar machineleveranciers hun noviteiten kunnen laten zien aan online bezoekers. Het platform heeft een chatfunctie waarmee direct met de betreffende standhouders gepraat kan worden. Zoekt een bezoeker iets specifieks, dan biedt een beursplattegrond met zoekmachine uitkomst. Gedurende beide beursdagen vinden presentaties plaats en staat ook, traditiegetrouw inmiddels, de uitreiking van innovatieprijs de Bronzen Sikkel op het programma.

“De beurs zien we als een extra evenement tussen de fysieke beurzen door. Over het aantal bezoekers dat we kunnen verwachten kan ik niks zeggen, omdat ik het niet kan inschatten”, vertelt Bierema. “Op dit moment staat de teller op 150 standhouders, maar we hopen de 200 te passeren.”