Favoriet

Algemeen

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

County 1474 TW Short Nose onder de hamer, een Nederlandse vinding die de coloradokever uit aardappelplanten mept, het stalbezoek aan de Maatschap Logtenberg in Heino, een 3 tons op afstand bestuurbare elektrische minigraver van Komatsu en het maandelijkse nieuwsoverzicht. Dit was de week op Mechaman.

County 1474 TW Short Nose onder de hamer, een Nederlandse vinding die de coloradokever uit aardappelplanten mept, het stalbezoek aan de Maatschap Logtenberg in Heino, een 3 tons op afstand bestuurbare elektrische minigraver van Komatsu en het maandelijkse nieuwsoverzicht. Dit was de week op Mechaman:

County 1474 TW Short Nose voor 196.000 pond onder de hamer

Een County 1474 TW Short Nose uit 1983 is afgelopen zaterdag 3 juli in het Britse Sheering, verkocht voor een recordbedrag van 196.000 pond. Dat is omgerekend 228.640 euro. Lees het volledige bericht.

Nederlandse vinding ‘mept’ coloradokevers uit aardappelplant

De Colorado Beetle Catcher is een Nederlandse vinding en slaat met acht rotors de kevers en larven van de coloradokever van twee kanten uit de aardappelplant. De insecten worden opgevangen in bakken. Lees het volledige bericht.

VIDEO: Stalbezoek Maatschap Logtenberg

Maatschap Logtenberg in Heino (Ov.) heeft de nieuwe Delaval E300 melkcarrousel in gebruik genomen. De 40 stands buitenmelker melkt 160 koeien per uur. Melkveehouder Logtenberg vertelt over zijn bedrijf, de keuze voor een melkcarrousel, de toekomst en zijn ambities.

Op afstand bestuurbare elektrische minigraver Komatsu

Komatsu, de Japanse fabrikant van bouwmachines, presenteert ter gelegenheid van het honderd jarig bestaan van het bedrijf een concept van een 3 tons op afstand bestuurbare elektrische minigraver zonder hydrauliek. Lees het volledige bericht.

Mechaman Maandoverzicht juni 2021

CNH Industrials neemt Raven Industries over, Husqvarna introduceert Ceora-robots en Belarus toont eerste autonome trekker. Dit en meer in het Mechaman-maandoverzicht van juni 2021.