Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

Een nieuw frontgewicht met bumper en bergruimte, nieuwe zelfrijdende zwadmaaiers van Case IH en New Holland, ABH Machinery nieuwe dealer van Kuhn, Rauch, Einböck en Bergmann, de stemming in de mechanisatiesector daalt door onderdelentekort en het Mechaman Maandoverzicht van augustus 2021. Dit was de week op Mechaman.

Een nieuw frontgewicht met bumper en bergruimte, nieuwe zelfrijdende zwadmaaiers van Case IH en New Holland, ABH Machinery nieuwe dealer van Kuhn, Rauch, Einböck en Bergmann, de stemming in de mechanisatiesector daalt door onderdelentekort en het Mechaman Maandoverzicht van augustus 2021. Dit was de week op Mechaman:

Nieuw frontgewicht met bumper en bergruimte

Het Nederlandse Safertractors, fabrikant van Agribumper, heeft op de Oostenrijkse landbouwbeurs Rieder afgelopen week een nieuw frontgewicht met bumper en opbergruimte gepresenteerd. De zogeheten Toolbox-Line is leverbaar met frontgewichten van 400 tot 1.800 kg. Lees het volledige bericht.

Nieuwe zelfrijdende zwadmaaiers van Case IH en New Holland

Machinefabrikanten Case IH en New Holland presenteerden op de Farm Progress Show in Illinois nieuwe zelfrijdende zwadmaaiers. Lees het volledige bericht.

ABH nieuwe dealer van Kuhn, Rauch, Einböck en Bergmann

ABH Machinery uit Klaaswaal is de nieuwe dealer voor de merken Kuhn, Rauch, Einböck en Bergmann in de Hoeksche Waard en Eiland van Dordrecht. Dat meldt importeur Reesink Agri. Lees het volledige bericht.

Stemming mechanisatiesector daalt door onderdelentekort

De stemming in de Europese mechanisatiesector was op z’n best in juni. Dat blijkt uit de Business Barometer van de CEMA, de Europese vereniging voor de landbouwmachine-industrie. In augustus heeft het humeur in de sector aan positiviteit verloren als gevolg van verwachte onderdelentekorten. Lees het volledige bericht.

VIDEO: Mechaman Maandoverzicht | augustus 2021

Claas komt met een nieuwe maaidorser, weer een Nederlandse landbouwrobot en Grimme start eigen vestiging in Noordoostpolder. Dit en meer in het Mechaman maandoverzicht van augustus 2021.