Favoriet

Bedrijfsnieuws

De 1 april grappen van 2023

Traditiegetrouw komen veel fabrikanten jaarlijks met de meest uiteenlopende 1 april grappen. We zetten er een paar op een rij.

Traditiegetrouw komen veel fabrikanten jaarlijks met de meest uiteenlopende 1 april grappen. We zetten er een paar op een rij.

Trekkerfabrikant Lindner komt met een laklaag bestaand uit intelligente nano-deeltjes waardoor de kleuren van de lak van de trekker zich aanpassen aan de omgeving. De lak imiteert de kleuren van dieren, waardoor ze niet schrikken.

New Holland met 2.700 pk vermogen

Trekkerfabrikant New Holland komt met de T7.3000 trekker met een vermogen van 2.700 pk en een wielbasis die 235 procent langer is dan de standaard T7.-serie.

Massey Ferguson foodtruck

Op de Facebookpagina van Massey Ferguson NL deelde het bedrijf dat het met de MF food trac komt op basis van een Massey Ferguson 4709M.

VSS Amac zelfrijdende wagenrooier

VSS Machinebouw berichtte op facebook dat het de Amac ZM2 zelfrijdende wagenrooier weer in productie ging nemen. Het bericht werd op 31 maart geplaatst inclusief specificaties van de machine. VSS liet op 3 april weten dat het om een 1 april grap ging.

Amazone Panterra met wisselsysteem

Amazone presenteerde een nieuwe Pantera 22001-CC zelfrijder die kan worden gebruikt als veldspuit en als kunstmeststrooier.

JCB kniktrekker

Het Duitse Profi meldde dat trekkerfabrikant JCB een halfrupstrekker met knikbesturing op basis van de Fastrac 8330T heeft gebouwd.

Bestelbus op rupsen

Groenaannemer Harsma uit Nootdorp meldde dat een speciaal voor het bedrijf ontwikkelde MAN TGE Track vehicle zal worden afgeleverd.

Vliegende afschuifwagen van Joskin

Machinefabrikant Joskin presenteerde de nieuwe dronekkar afschuifwagen. De afschuifwagen is een drone en heeft geen trekker nodig om zich voort te bewegen.

Makita 3D-printer

Gereedschapscentrum presenteerde de nieuwe Makita 40V XGT BS001AP 3D-printer, waarmee een willekeurig Makita-product van 12, 18 of 40 volt binnen enkele minuten kan worden gemaakt.

Frituurpan van Milwaukee

Mastertools presenteerde op 1 april de nieuwe Milwaukee-frituurpan met een inhoud van 2,5 liter. Verder is de frituurpan voorzien van een los accupakket met zes 5 Ah accu’s.