Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

De nieuwe Claas Xerion en Evion, op bezoek bij Melkveehouderij V.O.F. Ham in Wijdenes, De Schans en Gebroeders Geens uit elkaar maar de Knikmops-machines blijven wel leverbaar, Goldoni Keestrack gaat TYM trekkers verkopen in Italië en aflevering 2 van de serie Roestvrijstaal waarin akkerbouwer Gerben Germs uit Erica vertelt over de aanschaf en werking van zijn nieuwe Steketee schoffelmachine. Dit was de week op Mechaman.

De nieuwe Claas Xerion en Evion, op bezoek bij Melkveehouderij V.O.F. Ham in Wijdenes, De Schans en Gebroeders Geens uit elkaar maar de Knikmops-machines blijven wel leverbaar, Goldoni Keestrack gaat TYM trekkers verkopen in Italië en aflevering 2 van de serie Roestvrijstaal waarin akkerbouwer Gerben Germs uit Erica vertelt over de aanschaf en werking van…

Foto’s nieuwe Claas Xerion en maaidorser

Op de Facebookpagina van de Italiaanse website tractorum.it duiken foto’s op van de nieuwe Claas Xerion 12.650 trekker en de nieuwe Claas Evion 450 maaidorser. Bekijk de foto’s.

VIDEO: Stalbezoek V.O.F. Ham in Wijdenes

In de tweede aflevering van de serie Stalbezoek nemen we een kijkje op het melkveebedrijf van VOF Ham in Wijdenes. Joeri Ham vertelt over de nieuwe stal die hij liet bouwen voor de volgende generatie. Bekijk de aflevering.

De Schans en Gebroeders Geens uit elkaar, Knikmops-machines blijven leverbaar

De samenwerking tussen De Schans en Gebroeders Geens, de Belgische fabrikant van Knikmops-wielladers, komt vanaf 1 juli 2023 ten einde. De oorzaak is een langlopende discussie over de samenwerking en ontwikkeling van de Knikmops-machines. Desondanks blijft De Schans wel Knikmops-wielladers verkopen. Lees het volledige bericht.

Goldoni Keestrack gaat TYM trekkers verkopen in Italië

Goldoni Keestrack en het Zuid-Koreaanse TYM hebben een overeenkomst getekend voor een samenwerking. Dat meldt de Italiaanse website Trattoriweb.it. Lees het volledige bericht.

Roestvrijstaal: Steketee schoffelmachine

In de serie Roestvrijstaal vertellen ondernemers over hun bedrijf, de keuzes die zij maken en over nieuwe aanwinsten. In deze aflevering: de Steketee schoffelmachine van akkerbouwer Gerben Germs uit Erica (Dr.) Bekijk de aflevering.