Trekkerverkoop stijgt in januari 2017

De trekkerverkoop in januari 2017 is een stuk beter dan in dezelfde maand van vorig jaar. In totaal werden er 155 exemplaren verkocht, terwijl dat een jaar eerder nog 121 waren. Dat blijkt uit cijfers van brancheorganisatie Fedecom.

Van de afgelopen drie jaar is januari 2017 het beste als het gaat om de trekkerverkoop. Voor compacttrekkers geldt dat niet, daar blijft de verkoop iets achter op vorig jaar. Werden er vorig jaar nog 53 compacttrekkers verkocht in januari, dit jaar zijn dat er 41.

2009 was topjaar

In het afgelopen decennium is de trekkerverkoop het beste geweest in 2009. Acht jaar geleden werden er in januari 261 trekkers verkocht. Ook voor de compacttrekkers geldt 2009 als topjaar.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.