Trekkerverkoop beter dan vorig jaar

In de eerste zes maanden van 2017 zijn er in Nederland 1.393 trekkers verkocht. Dat blijkt uit cijfers van brancheorganisatie Fedecom. In juni werden er 271 exemplaren verkocht, daarmee komt het verkooptotaal net iets hoger uit dan een jaar eerder.

Vorig jaar werden er in juni 235 trekkers verkocht en was het totaal 1.387. Hoewel het verkooptotaal momenteel nog altijd het op twee na slechtste is van de afgelopen negen jaar, ziet het er naar uit dat de eindstand dit jaar hoger zal zijn dan die van vorig jaar.

Compacttrekkers

De verkoop van compacttrekkers is nog altijd beter dan in de afgelopen jaren. Tot en met juni 2017 zijn er 369 exemplaren verkocht, dat is 22 meer dan vorig jaar en 36 meer dan in 2015.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.