Krone ziet omzet stijgen

De Duitse machinefabrikant Krone heeft een goed jaar achter de rug. De fabrikant zag zijn omzet bij de landbouwmachines met 2,3 procent stijgen tot 582,8 miljoen euro.

De omzetstijging werd vooral de tweede helft van het boekjaar 2016-2017 bereikt. Volgens Bernard Krone, directeur van de Krone Groep, baarde de lage melkprijs het bedrijf zorgen en daalden de verkoopcijfers. Krone: “Gelukkig stegen de opbrengstprijzen en herpakte de verkoop zich.” Zoals altijd neemt thuisland Duitsland het grootste deel van de omzet voor zijn rekening met 27,3 procent.

Krone Groep

De gezamenlijke omzet van de Krone Groep steeg tot maar liefst 1,9 miljard euro. De trailerbouw neemt het grootste deel voor zijn rekening met 69,3 procent van de omzet. Ook hier is Duitsland de belangrijkste afzetmarkt.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.