Amazone boekt omzetrecord

De Duitse machinefabrikant Amazone heeft vorig jaar zijn omzet zien stijgen tot 457 miljoen euro, een plus van 12,6 procent ten opzichte van 2016. Nog niet eerder realiseerde het bedrijf zo’n hoge omzet.

Volgens het bedrijf is de omzet over het complete productieprogramma relatief gelijkmatig gestegen, al ontwikkelden de productgroepen grondbewerking en gewasbescherming zich het best. Vooral in Oost-Europa (Polen, Roemenië, Oekraïne, Kazachstan, Wit-Rusland) en in Zuid-Afrika boekte het bedrijf omzetstijgingen.

Omzetrecord

Het bedrijf is positief over de verkoopverwachtingen voor dit jaar en gaat ervan uit dat het dit jaar opnieuw een omzetrecord zal breken. Het investeringsklimaat in de akkerbouw is volgens Amazone positief en de belangstelling voor moderne landbouwmachines is groot.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.