Trekkerverkoop in stijgende lijn

De Nederlandse trekkerverkoop doet het goed ten opzichte van vorig jaar. In april werden 268 nieuwe trekkers verkocht, dat zijn er 29 meer dan in 2017. Dat blijkt uit cijfers van Fedecom.

In de eerste vier maanden van 2018 werden er 911 trekkers verkocht. In 2017 lag het verkooptotaal in dezelfde periode met 892 iets lager. Het lijkt erop dat de verkoop een stijgende lijn te pakken heeft, want ook in maart werden meer trekkers verkocht dan in dezelfde maand in 2017.

De verkoop van compacttrekkers is in april 2018 lager een dezelfde maand een jaar eerder. Dit jaar werden er 50 exemplaren verkocht, vorig jaar waren dat er maar liefst 105. Het totaal na de eerste vier maanden van 2018 is met 217 trekkers een stuk lager dan vorig jaar toen er 244 compacte machines werden verkocht.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.