Royal Reesink zet eerste stap in Afrika

Royal Reesink heeft de aandelen van Smith Mining Equipment Proprietary Limited uit Zuid-Afrika overgenomen. Het zijn voor Reesink de eerste stappen op het Afrikaanse continent.

Smith richt zich met Smith Power Equipment vanuit Johannesburg (Zuid-Afrika), en via enkele branchevestigingen, met ruim 160 medewerkers op de distributie van onder meer de merken Toro, Kubota, Polaris, EGO Power en Baoli.

Het huidige management van Smith blijft de dagelijkse bedrijfsvoering voortzetten. De activiteiten van het bedrijf worden ondergebracht in Reesink Africa b.v.

Gesprekken

Reesink is snel aan het uitbreiden. Vorige maand werd bekend dat het Canadese Tingley’s Harvest Center werd ingelijfd. Toen werd gemeld dat Reesink ook gesprekken voert met andere Europese fabrikanten om in Canada distributieactiviteiten te ontplooien. Datzelfde geldt voor Zuid-Afrika. Om welke fabrikanten het gaat, is niet bekend.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.