Stanhay-machines in Grimme-kleuren op de markt

De Duitse machinefabrikant Grimme is een partnerschap aangegaan met de Britse fabrikant van groentezaaimachines Stanhay. In een aantal landen zal Grimme Stanhay machines gaan verkopen in de rode Grimme-kleuren en onder de naam Grimme by Stanhay.

De Grimme by Stanhay ProAir-groentezaaimachines komen via Grimme-dealers in Nederland, Groot-Brittannië, Polen, Rusland en China worden verkocht. Buiten deze landen verkoopt Stanhay de machines onder eigen naam.

Het samenwerkingsverband stelt Stanhay in staat om de afzet van zaaimachines enorm te vergroten en te profiteren van het serviceapparaat van Grimme. Voor Grimme betekent het een stap op weg naar het streven uit te groeien tot een fullliner in de groetenteelt.

50 jaar

Stanhay ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar zaaimachines voor de groentesector. De fabrikant bouwt machines voor het verzaaien van circa 270 verschillende groenten.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.