Massey Ferguson breidt uit in Beauvais

Agco, de moedermaatschappij van Massey Ferguson, wil de fabriek in het Franse Beauvais uitbreiden. Het is de bedoeling om de productie naar 18.000 trekkers te verhogen.

De plannen passen in Massey Fergusons langetermijngroeistrategie. Onderdeel van dat plan is het nabijgelegen terrein van Froneri, voorheen Nestlé, over te nemen. Dat terrein beslaat 15,7 hectare waarvan 4,5 hectare is bebouwd.

Zodra het uitbreidingsplan is gerealiseerd, bestrijkt het ‘Centre of Excellence for Enginering and Manufacturing’ van Massey Ferguson in Beauvais een totale oppervlakte van 54 hectare. Op de locatie werken dan zo’n 2.500 mensen, inclusief de medewerkers van joint ventures Gima en Agco Finance.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.