John May nieuwe John Deere CEO

Machinebouwer Deere & Co krijgt een nieuwe baas. John May volgt de huidige CEO Samuel Allen op.  May is nu nog COO, waarmee hij de leiding over de dagelijkse gang van zaken heeft.

De 50-jarige May vervult zijn rol als COO sinds april dit jaar. Hij werkt al bij Deere vanaf 1997 en was eerder onder meer verantwoordelijk voor de landbouw- en groendivisie van het bedrijf. Daarvoor werkte hij ook bij de bouwmachine en bosbouwdivisie. Vanaf 4 november dit jaar is May de nieuwe baas van Deere & Co. Daarmee is hij de tiende CEO sinds de oprichting van het bedrijf 182 jaar geleden. De huidige CEO Samuel Allen is vanaf die datum weliswaar geen CEO meer, maar blijft wel de raad van bestuur voorzitten.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.