Trekkerverkoop oktober lager dan vorig jaar

De Nederlandse trekkerverkoop in oktober ligt fors lager dan in dezelfde maand vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van brancheorganisatie Fedecom.

In oktober 2019 werden 265 trekkers verkocht. Dat is ten opzichte van vorig jaar, toen er 318 werden verkocht, 53 exemplaren minder. Daarmee komt de totale trekkerverkoop tot en met oktober op 2.214. Vorig jaar werden er tot en met de tiende maand 2.256 trekkers verkocht.

Compacttrekkers

De verkoop van compacttrekkers zit in de lift. In vergelijking met vorig jaar oktober is de verkoop bijna verdubbeld (35 tegen 67). Het totaal ligt ook hoger dan vorig jaar. In 2018 werden er tot en met oktober 516 compacttrekkers verkocht. Dit jaar ligt het aantal op 555.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.