Van der Sluis opent vestiging in de Bollenstreek

Mechanisatiebedrijf van der Sluis opent een nieuwe vestiging in de Bollenstreek. Naast vier vestigingen in Noord-Holland opent het nu een vestiging in Lisse.

Van der Sluis Lisse gaat op de nieuwe locatie onder andere de merken Valtra, Kuhn en Linde vertegenwoordigen. De nieuwe locatie in Lisse is ontstaan vanuit een vraag van importeur Mechan Groep (Valtra) om het gebied in de Bollenstreek/Haarlemmermeer in te gaan vullen. Van der Sluis: “We staan al tientallen jaren op de mechanisatiebeurs in Vijfhuizen (voorheen Lisse). We hebben een klik met het gebied.”

Noord-Holland

Van der Sluis voert op vestigingen in Anna-Paulowna, Dirkshorn, Zwaagdijk en De Goorn verschillende merken: Valtra, Fendt, Linde, Kuhn, Rauch, CHD, Raven, Evers en Beinlich. Van der Sluis werd ooit opgericht in Sassenheim en is nu dus weer terug in de Bollenstreek.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.