Wijzigingen in Reesink Agri dealernetwerk

Reesink Agri heeft wijzigingen doorgevoerd in het dealernetwerk in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De wijzigingen staan in het teken van het verstevigen van de marktpositie van de merken Kuhn, Rauch, Bergmann, Eindböck en Knoche.

Van den Broek Mechanisatie

Van den Broek Mechanisatie en Machinebouw zal, naast de vestiging in Moordrecht, nu ook vanuit de vestiging in Berkenwoude de merken Kuhn, Rauch, Einböck en Knoche vertegenwoordigen. Het neemt daarmee het voormalig werkgebied van LMB D.I.G.O. b.v. uit Woubrugge en LMB Boer b.v. uit Haastrecht voor haar rekening.

Roeleveld en Bos

Roeleveld en Bos BV uit Mijdrecht gaat naast Kuhn en Rauch, de merken die al jaren in hun programma zitten, ook Bergmann vertegenwoordigen.

Van der Sluis

Van der Sluis BV, met meerdere vestigingen in Noord-Holland, opent op 1 augustus 2020 een nieuwe vestiging in Lisse waar het de merken Kuhn, Rauch en Bergmann gaat voeren.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.