Landbouwbeurs Leeuwarden verplaatst naar 2021

WTC Expo in Leeuwarden verplaatst de landbouwbeurs naar 8 tot en met 10 december 2021. De beurs in Leeuwarden gaat dit jaar niet door omdat het volgens de organisatie niet door omdat het niet goed past bij de huidige noodzakelijke corona maatregelen.

Algemeen directeur Peter Ourensma betreurt het besluit, maar noemt het uiteindelijk onvermijdelijk: “De aard van de beurs, een zakelijke relatiebeurs gericht op de agrarische sector, leent zich slechts moeilijk om te organiseren in tijden van corona. De extra maatregelen worden door partijen als een grote barrière ervaren.  Daarnaast hebben enkele partijen, als gevolg van corona, besloten om in 2020 in het geheel niet aan beurzen deel te nemen. Een beleid waar niet van wordt afgeweken.”

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Geef een reactie