Agriflanders uitgesteld naar januari 2023

De organisatie van de Belgische land- en tuinbouwbeurs Agriflanders kondigt aan het evenement te verplaatsen naar januari 2023. Reden voor de verplaatsing is het stijgende aantal Corona-gevallen en de beperkende maatregelen.

De strikte maatregelen in België maken het onmogelijk om de beurs door te laten gaan. Er mag slechts 1 persoon per 10 vierkante meter zijn, het aantal bezoekers per hal moet geteld worden, er zou een preregistratie met tijdslots ingevoerd moeten worden en de 1,5 meter afstand tussen alle aanwezigen zou gehandhaafd moeten worden. Ondoenlijk, zo meldt de organisatie, en dus wordt Agriflanders verplaats naar januari 2023.

Foto: Beursorganisatie

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Geef een reactie