Van der Ley nieuwe voorzitter VDMA

Anthony van der Ley, directeur van Lemken, is de nieuwe voorzitter van VDMA-Landtechnik. Dat meldt de Duitse brancheorganisatie voor machinefabrikanten op haar website.

Van der Ley neemt het stokje over van Christian Dreyer die na een ambtstermijn van vier jaar voorzitter af is. Het bestuur van de VDMA koos unaniem de 55-jarige Van der Ley als nieuwe voorzitter

Van CEMA naar VDMA

Sinds 2012 is Van der Ley directeur van Lemken. een bedrijf met meer dan 1.400 medewerkers in het Duitse Alpen. Van der Ley werd in 2018 president van de CEMA, de branche en lobby-organisatie van de Europese landbouwmachinebouwers. Het was destijds de eerste keer dat een vertegenwoordiger van een landbouwmachinebouwer voorzitter werd van Cema. Daarvoor was dat altijd iemand uit de trekkerindustrie. Het voorzitterschap van de VDMA hoeft Van der Ley niet te combineren met het presidentschap van de CEMA, want dit jaar wordt er weer een nieuwe CEMA-president gekozen.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Geef een reactie