Agco zet in op duurzaamheid

Met de aanstelling van Louisa Parker-Smith als Directeur Duurzaamheid wil Agco, het moederbedrijf van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, wereldwijd verduurzamen. In de nieuw gecreëerde functie is  Parker-Smith verantwoordelijk voor de milieu- en duurzaamheidinitiatieven van het concern.

Parker-Smith werkt al 8 jaar bij Agco en heeft verschillende functies bekleed. “We weten dat de landbouwsector een belangrijk onderdeel is van de oplossing om klimaatverandering te bestrijden.” Bij de benoeming van de nieuwe duurzaamheidsdirecteur verklaart Agco dat duurzaamheid de prioriteit heeft. In 2021 komt het machineconcern met een statement waarin te lezen is hoe het de komende jaren een flinke slag wil slaan op het gebied van duurzaamheid.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Geef een reactie