Groenoord-directeur Boersma wordt voorzitter Fedecom

Menko Boersma, directeur van John Deere-dealer Groenoord treedt aan als de nieuwe voorzitter van Fedecom, de verenigde landbouwmachinedealers en -fabrikanten in Nederland. Vanaf februari volgend jaar volgt hij Erwin Ros op.

Boersma is benoemd voor een periode van 3 jaar. “Het ondernemerschap in onze sector  is goed ontwikkeld, maar de rentabiliteit kan door verdere professionalisering en opleiding verbeteren. Verder is de regeldruk is hoog en worden de politiek-maatschappelijke verhoudingen steeds scherper”, aldus Boersma.

Hij geeft aan dat de onzekerheid op verschillende dossiers groot is. Boersma denkt daarbij onder meer aan machineveiligheid, CO2-emissiereductie en gewasbescherming. Die onzekerheid zorgt ervoor dat bedrijven niet snel investeren in nieuwe technieken. “Dat maakt het des te belangrijker om nauw samen te werken met andere brancheorganisaties.”

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.