Royal Reesink lijft ook Denen Nicolaisen & Larsen in

Al voordat bekend werd dat Royal Reesink Maskinhandler Indkøbsringen overnam, lijfde het bedrijf ook Nicolaisen & Larsen in. Het Deense bedrijf is sinds 1975 importeur van de bouw- en industriële machines van JCB.

Nicolaisen & Larsen is een bedrijf met drie afdelingen gevestigd in Ulfborg, Vissenbjerg en Ringsted. CEO Susanne Nicolaisen: “Samen met Reesink zien we kansen om ons verder te ontwikkelen en om ons te versterken op de Deense markt.”

Met het overnemen van Nicolaisen & Larsen, evenals de recente overname van Maskinhandler Indkøbsringen, wil Royal Reesink haar aanwezigheid in Scandinavië vergroten.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Geef een antwoord