Favoriet

Bedrijfsnieuws

Fedagrim laat dealers van landbouwmachines toe

Dealers van landbouwmachines en materieel voor groenvoorzieningen kunnen vanaf heden lid worden van Fedagrim, de Belgische Federatie van toeleveranciers van machines, gebouwen en uitrustingen voor de landbouw en de groenvoorzieningen.

Dat maakte Jan Packo, voorzitter van Fedagrim, bekend tijdens de Algemene Vergadering. Tot nu toe telt de federatie tachtig leden. Onder meer fabrikanten en importeurs van trekkers, stallenbouwers en leveranciers van staluitrustingen in België. De dealers vormen een bijkomende groep, met een eigen voorzitter en vertegenwoordiging in de Raad van Bestuur van Fedagrim.

Het is de bedoeling om de distributiesector in zijn geheel te vertegenwoordigen, informatie te verstrekken en de belangen van de leden te verdedigen en op die manier de sector te laten evolueren.

Joost Merckx, voorzitter van de distributieafdeling binnen Fedagrim, zegt: “De opname van de dealers binnen Fedagrim blaast de groep nieuw leven in. Dankzij het verenigen van dealers binnen één groep kunnen we ervoor zorgen dat de sector zich beter voorbereidt op de toekomst.”