Favoriet

Bedrijfsnieuws

Collé introduceert dealernetwerk Kramer-Allrad

Collé Rental & Sales, importeur van Kramer-Allrad, introduceert een netwerk van lokale dealers die onder meer de verkoop van de Kramer-Allrad wielladers, telewielladers en verreikers in Nederland gaat verzorgen.

Sinds de Bauma 2013 is Collé Rental & Sales officieel importeur van Kramer-Allrad. Om service te kunnen bieden aan de eindgebruikers van de Kramer-Allrad producten heeft Collé Rental & Sales een servicenetwerk in het leven geroepen. Dit landelijke servicenetwerk bestaat uit zestien lokale  dealers die volgens Collé allemaal een uitgebreide ervaring hebben op het gebied van (landbouw)mechanisatie.

Elke dealer heeft een eigen verkoop- en serviceregio voor de producten van Kramer-Allrad. Collé levert ondersteuning op het gebied van onder meer productdemonstraties, trainingen en acties. De dealers van het nieuwe dealernetwerk zijn:  Otto Barkhuis Mechanisatie, Graafstra, Mechanisatie Franeker, Mennink, Bijker LMB, J.W. Hoff, Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad , Jur Soetendaal, Hoftijzer LMB, T. Scholtus Machinehandel, VMS Machines, Mechanisatiebedrijf de Jong, Weterings mechanisatie, Dick Klok Mechanisatie, Hamoen LMB, Bobcat Zuid-Nederland en Collé Rental & Sales.