Favoriet

Bedrijfsnieuws

Wiedenmann richt pijlen op Nederland

Wiedenmann, de Duitse fabrikant van onder meer machines voor gazonverzorging, wil de verkoop en service op het gebied van groenvoorziening en vuilverwijdering uitbreiden. Het bedrijf gaat, hoewel een groot deel van haar omzet in overzeese gebieden wordt behaald, haar pijlen richten op Nederland.

Wiedenmann, de Duitse fabrikant van onder meer machines voor gazonverzorging, wil de verkoop en service op het gebied van groenvoorziening en vuilverwijdering  uitbreiden. Het bedrijf gaat, hoewel een groot deel van haar omzet in overzeese gebieden wordt behaald, haar pijlen richten op Nederland.

Met name de service en de adviesdiensten wil Wiedenmann uitbreiden. Daarbij is ook ingezet op betrouwbare handelspartners, die het directe contact met de gebruiker moeten opbouwen en verzorgen. “Het bestaande dealernetwerk in Nederland is echter nog niet zo groot en dicht als in Duitsland, waar we rond de 350 handelspartners hebben”, meldt de fabrikant. Daarom wil het aan de slag in Nederland.

Met de plannen voor 2014 presenteert Wiedenmann  ook nieuwe machines. De Core Recycler, een nieuwe machine die de gazonbeluchting in één beweging herstelt.  De Terra Clean, een dieptereiniger voor kunstgras. En de Mega Twister, een geluidsstille bladblazer met een luchtstroom van 390m3 per minuut.