Favoriet

Bedrijfsnieuws

Dewulf en Miedema stroomlijnen dealernetwerk

Na de overname van Miedema door het Belgische Dewulf, zal het dealernetwerk van beide fabrikanten gestroomlijnd worden. Het ideaal is een dekkend netwerk van dealers die zowel Miedema- als Dewulf-machines verkopen.

Miedema door het Belgische Dewulf is overgenomen, zal het dealernetwerk van beide fabrikanten gestroomlijnd worden. Het streven is een dekkend netwerk van dealers die zowel Miedema- als Dewulf-machines verkopen.

Duidelijkheid over de opzet van het uiteindelijke dealernetwerk in Nederland en België is er nog niet, maar zal er op korte termijn wel zijn. Dat laat Dewulf weten. Dat er verschuivingen plaats gaan vinden moge duidelijk zijn gezien er weinig overlap is tussen de dealernetwerken van Dewulf en Miedema in België en Nederland. Dewulf-dealer Voets met drie vestigingen in West-Nederland is inmiddels ook bijgeschreven op de dealerlijst van Miedema.

Dewulf benadrukt dat een dealernetwerk met dealers die de aardappeltechniek uitsluitend van Dewulf en Miedema betrekken het ideaal is, maar dat er in ieder geval voorlopig, uitzonderingen zullen zijn.

Na Nederland en België zullen verschuivingen van dealerschappen plaatsvinden in andere landen waar de fabrikanten actief zijn.