Favoriet

Bedrijfsnieuws

Nieuw dealernetwerk voor Dewulf Miedema

Het nieuwe dealernetwerk van Dewulf Miedema is bekend. Met in totaal vijftien nieuwe dealers is de reorganisatie afgerond. Vrijdag leek er nog een gat te zijn in het zuiden van Zuid-Holland, maar dat gat is opgevuld met Mechanisatie Centrum Flakkee.

Afgelopen vrijdag meldde Mechaman al dat APH Noord niet langer dealer is van Dewulf. Welke dealerbedrijven wel Dewulf Miedema machines gaan verkopen, zijn:

Broekens uit Stiens/Gorredijk, Robertus uit Tweede Exloërmond, Peterse Mechanisatie gevestigd in Uithuizen, Mechanisatie Mariënberg, Klein Hesselink in het Achterhoekse Aalten, Voets uit Hoofddorp, Van Engelen uit Swifterbant, Naaktgeboren uit Tollebeek, Anné in het Belgische Kieldrecht, Gebr. Weststrate uit Goes, Vissers uit Bladel, Rovadi uit Ysselstein, Intrak uit Weert, Frissen Groentechniek uit Valkenburg aan de Geul, Rovem Terneuzen en sinds afgelopen vrijdag dus MCF uit Stad aan ’t Haringvliet.

Uitzonderingen

De dealers, in totaal vijftien, gaan bijna allemaal zowel Dewulf als Miedema verkopen. In Limburg zijn er uitzonderingen. Frissen Groentechniek houdt het bij alleen Dewulf en Intrak ‘beperkt’ zich tot de Miedema machines. Rovem Terneuzen blijft Dewulf doen en gaat samen met het Belgische Anné uit Kieldrecht Miedema verkopen in Zeeuws-Vlaanderen en een gedeelte van België.

Twee bedrijven, Weststrate en Broekens, gaan de banden met AVR verbreken, omdat de machines van dat merk concurreren met de Dewulf Miedema machines.