Favoriet

Bedrijfsnieuws

Erwin Ros nieuwe voorzitter Fedecom

De Ledenraad van Fedecom heeft Erwin Ros benoemd tot voorzitter van branchevereniging Fedecom. Ros volgt Erik Hogervorst op die president wordt van de Europese koepelorganisatie voor dealers, CLIMMAR.

Ros, in het dagelijks leven algemeen directeur van Kamps de Wild Holding, heeft volgens Fedecom ruime ervaring in de mechanisatiebranche, zowel in de fabricage, de import als in de distributie. Daarnaast was hij bestuurlijk actief in de verschillende geledingen van Fedecom en diens voorganger, Federatie Agrotechniek sectie Trekkers en Werktuigen. Vanaf de start van Fedecom is hij Ledenraadslid.

Erwin Ros: “Fedecom is gevormd en staat op de kaart. Ik wil mij in het bijzonder inzetten om de ledenbetrokkenheid te vergroten en de initiatieven en activiteiten van Fedecom met name op het vlak van Opleidingen, Marktinformatie, Certificeren/keuren tot zichtbare meerwaarde te brengen. Ik wil een voorzitter zijn voor alle leden, fabrikanten, importeurs en dealers. Dit zal ik met hulp en inbreng van de mede-bestuurders en de afdelingsbestuurders krachtig proberen uit te bouwen.”