Favoriet

Bedrijfsnieuws

Personeelswijzigingen bij Dutch Power Company

Binnen de bedrijven van Dutch Power Company hebben er meerdere personeelswijzigingen plaatsgevonden. Naast een aantal functieverschuivingen hebben onder andere voormalig Yanmar-manager Tom Rosier en GPS-specialist Jos Ruizendaal het team versterkt.

Binnen de bedrijven van DPC, Dutch Power Company, hebben er meerdere personeelswijzigingen plaatsgevonden. Naast een aantal functieverschuivingen hebben onder andere voormalig Yanmar-manager Tom Rosier en GPS-specialist Jos Ruizendaal het team versterkt.

Tom Rosier, voorheen werkzaam als manager van de Europese business voor Agricultural equipment bij Yanmar, heeft vanaf 1 oktober 2015 de sales director-functie van Clement Verschoor overgenomen. Daarmee is Rosier verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Conver. Dezelfde functie gaat Gerrit van Nieuwenhuizen vervullen voor de Europese activiteiten van Roberine. Jeroen van de Ven wordt de nieuwe sales director bij Votex.

Conver

Jos Ruizendaal gaat aan de slag als verkoop binnendienst bij Conver. Ruizendaal, die Agrotechnologie aan de WUR studeerde, heeft jarenlang gewerkt bij Louis Nagel als GPS-specialist.

De algemene leiding van de bedrijven komt in handen van Peter Mouthaan. De nieuwe leidinggevende wil de focus van de company verschuiven en nog marktgerichter gaan werken. Daarnaast wil hij met de producten de Europese markt verder veroveren.

Onder Dutch Power Company vallen Conver, Herder, Louis Nagel, Probotiq en Votex.