Favoriet

Bedrijfsnieuws

Holder en Heatweed nemen Wave Weed Control over

Het Scandinavische Heatweed Technologies AB en de Duitse fabrikant Holder nemen het Nederlandse bedrijf Wave Weed Control over. Heatweed en Holder richten hiervoor het bedrijf Heatweed Technologies GmbH op.

Het Scandinavische Heatweed Technologies AB en de Duitse fabrikant Holder nemen het Nederlandse bedrijf Wave Weed Control over. Heatweed en Holder richten hiervoor het bedrijf Heatweed Technologies GmbH op.

Vanaf 1 maart 2017 nemen de twee bedrijven de bedrijfsactiviteiten en het productaanbod van Wave over. Het hoofdkantoor van Heatweed Technologies GmbH komt op de voormalige locatie van Wave in Veenendaal.

Geen verrassing

Volgens Johan Rud, de CTO en mede-eigenaar van Heatweed Techonologies AB, komt de overname niet als een verrassing. “We hebben een verplichting om klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige machines en ondersteuning en om onze voortdurende focus op innovatie te behouden. In dit kader was het voor ons een logische stap om samen te werken met Holder en de bedrijfsactiviteiten en het productaanbod van Wave over te nemen”, aldus Rud.