Favoriet

Bedrijfsnieuws

Roy Gerrits neemt Machines4Green over

Sinds 1 april jongstleden is Roy Gerrits de nieuwe eigenaar van het bedrijf Machines4Green. Machines4Green is voor de Benelux importeur van de vierwielige Spider-maaiers voor op de helling en voor Nederland van de Greenclimbers van MDB.

Machines4Green deed de distributie van beide productlijnen al, maar was één van de pijlers binnen de onderneming van Jan-Dirk van der Tol die zich verder richtte op voertechniek en op machines voor het inslurven van allerhande materialen binnen de groene en agrarische wereld. Daar gaat Van der Tol mee verder.

Roy Gerrits

Gerrits, gevestigd in Hooghalen, houdt zich sinds januari bezig met de verkoopactiviteiten van Machines4Green. 1 april nam hij de onderneming over. Gerrits werkte voorheen in de bankwereld.

Onlangs tekende hij een nieuwe distributieovereenkomst met de Tsjechische fabrikant van de Spider-maaiers. Roy Gerrits is de tweede van links op de foto, rechts naast hem Lubomir Dvorak, eigenaar van Spider. Daarnaast Duke Lev Cermak, aftersales manager bij Spider en helemaal links Spiders salesmanager, Lubor Hladik.