Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mouthaan vertrekt bij Alamo Group

Algemeen directeur Peter Mouthaan vertrekt als directeur van Alamo Group Netherlands, voorheen Dutch Power Company. Daarnaast heeft hij ook zijn andere functies bij de dochterbedrijven Conver, Herder, Precision Makers, Votex en Roberine neergelegd. 

Algemeen directeur Peter Mouthaan vertrekt bij Alamo Group Netherlands, voorheen Dutch Power Company. Daarnaast heeft hij ook zijn andere functies bij de dochterbedrijven Conver, Herder, Precision Makers, Votex en Roberine neergelegd.

Begin dit jaar werd Dutch Power Company (DPC) overgenomen door het Amerikaanse Alamo Group, een bedrijf dat genoteerd is aan de aandelenbeurs in New York en zich net als de voormalige DPC-bedrijven toelegt op de productie van maaiers voor professioneel gebruik.

Eigenaar

Directeur-eigenaar Mouthaan die in 2016 alle DPC-aandelen van zijn familie in handen had gekregen, werd door Alamo Group aangesteld als managing director van Alamo Group Netherlands.

Volgens een persverklaring heeft Mouthaan ‘besloten het bedrijf te verlaten om andere carri√®remogelijkheden te onderzoeken’.