Favoriet

Bedrijfsnieuws

Treffler en Man@Machine gaan samenwerken

Machinefabrikant en Man@Machine gaan samenwerken. Man@Machine importeert en distribueert Treffler machines in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken.

De samenwerking tussen beide bedrijven heeft de naam Treffel-M@M. Het marketingbedrijf wil ondernemers die een Treffler-machine hebben aangeschaft een grotere rol geven in de promotie van het merk. De boer wordt in het vocabulaire van Treffler-M@M Networker genoemd. Een Networker wordt een Promotor als de ondernemer bereid is demo’s te geven en nieuwe contacten op te doen. Als die contacten uiteindelijk leiden tot de koop van een Treffler-machine, ontvangt de Promotor 2,5 procent van het aankoopbedrag. De Promotor is actief in een afgesproken regio en heeft reserveonderdelen beschikbaar.

Dealers

Hoewel Treffler-M@M zich richt op de samenwerking met boeren, kunnen ook dealers werken met Treffler-machines voor hun klanten. Deze dealers kunnen kiezen tussen het doorsturen van de klant en daar een vergoeding voor ontvangen, of optreden als een (niet-exclusieve) dealer met een marge die afhankelijk is van afspraken die zijn gemaakt over een blijvende inzet.