Favoriet

Bedrijfsnieuws

Same Deutz-Fahr zegt Agritechnica en Eima af

De Italiaanse trekkerbouwer SDF, met ondermeer Same en Deutz-Fahr in het pakket, gaat dit jaar niet naar de grote landbouwmechanisatiebeurzen. Het bedrijf geeft aan zowel Eima als Agritechnica te schrappen uit de beurskalender. De oorzaak? Corona.

‘De bescherming van de gezondheid en de veiligheid van de mensen is nu meer dan ooit van cruciaal belang. Dit is de belangrijkste reden voor SDF om te verklaren dat zij in 2021 niet zal deelnemen aan de EIMA-beurs en de Agritechnica’, zo valt te lezen in de persverklaring die het bedrijf verstuurde. Same Deutz-Fahr noemt het toekomstscenario rondom corona zeer onzeker ondanks de bestrijdingsmaatregelen en vaccinatiecampagne.

Nieuwe technologieën

Het bedrijf schrapt dan ook alle handelsbeurzen die dit jaar nog plaats zullen vinden uit de kalender van het bedrijf. “We staan voor een nieuw tijdperk in zakelijke relaties waarin nieuwe technologieën ons mogelijkheden bieden om in direct contact te komen met klanten over fysieke afstanden heen”, zegt marketing-directeur Massimiliano Tripodi. Hoe dat er precies uitziet, geeft hij nog niet aan.