Favoriet

Algemeen

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

De eerste Goldoni in het Keestrack-tijdperk rolt van de band, Landini voegt nieuwe trekker toe aan 5-serie, een update voor de Valtra N- en T-serie, de GroeNoord veilingdagen en het nieuws van de maand maart in een paar minuten. Dit was de week op Mechaman:

Eerste Goldoni

Nog geen drie weken na de overname van Goldoni door Keestrack rolde op 13 april de eerste trekker van de productieband. In de periode voor de overname heeft de productie 18 maanden stilgelegen.

Nieuwe Landini

Trekkerbouwer Landini presenteert de nieuwe 5-085. De trekker heeft een 3,4 liter viercilinder FPT-motor met een vermogen van 55 kW (75 pk). De nieuwe machine heeft een koppel van 375 Nm bij 1.400 tpm.

Update voor Valtra N- en T-serie

De Finse trekkerbouwer Valtra is al weer toe aan de vijfde generatie van de trekkers uit de N- en T-serie. De trekkers krijgen een nieuw display in de nieuw ontworpen cabine en meer transmissie- en gps-functies.

GroeNoord veilt

John Deere-dealer GroeNoord veilt vandaag en morgen in totaal 541 landbouw- en tuin en parkmachines. Dat doet het bedrijf na de overname van Wolterink in Beltrum. De veiling is online. Vandaag sluit het eerste deel, morgen (donderdag 15 april) het tweede.

Mechaman Maandoverzicht maart 2021

Agritechnica verschuift naar volgend jaar, Keestrack koopt Goldoni en de nieuwe Claas Arion 400 trekkers. Dit en meer in het Mechaman Maandoverzicht van maart 2021.