Favoriet

Bedrijfsnieuws

AppsforAgri en JoinData werken samen aan veilige data-uitwisseling

AppsforAgri en JoinData werken samen om voor telers de data-uitwisseling en de bijbehorende machtigingen transparant en veiliger vast te leggen.

Eén van de apps van AppsforAgri is iCrop, een applicatie die gebruikt wordt door landbouwcoöperaties en adviesorganisatie voor digitale teeltadvisering. Voor deze oplossing is het van belang dat de benodigde data-uitwisseling veilig verloopt. Daarom wordt data via JoinData gedistribueerd en wordt de machtiging van de teler centraal vastgelegd.

Veilig gevoel

Corné Braber, Co-CEO van AppsforAgri: “Veiligheid en doorstroming van data is van groot belang voor de sector. AppsforAgri is blij met de samenwerking met JoinData, zo kunnen onze gebruikers met een veilig gevoel gebruik maken van onze digitale oplossingen voor teeltadvies en precisie-landbouw.”

“We zijn blij met de samenwerking met AppsForAgri. Samen dragen we zorg voor een veilige en transparante uitwisseling van data en een centrale plek voor het vastleggen van machtigingen. Hierdoor krijgt de teler inzicht en grip op met wie zijn of haar data gedeeld worden“, aldus Hanneke Burggraaff, Business Development Manager JoinData.