Favoriet

Algemeen

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

Claas opent gemoderniseerde fabriek in Frankrijk, de BlueBob 2.0 verwijdert onkruid uit bieten, Deutz-Fahr presenteert vijf nieuwe modellen in de 5-serie, Roberine vervangt de R3 en F3 klepel- en kooimaaiers en Väderstad neemt Agco-Amity over. Dit was de week op Mechaman.

Claas opent gemoderniseerde fabriek in Frankrijk, de BlueBob 2.0 verwijdert onkruid uit bieten, Deutz-Fahr presenteert vijf nieuwe modellen in de 5-serie, Roberine vervangt de R3 en F3 klepel- en kooimaaiers en Väderstad neemt Agco-Amity over. Dit was de week op Mechaman:

Claas opent gemoderniseerde trekkerfabriek in Frankrijk

De Duitse trekkerbouwer Claas heeft vandaag de vernieuwde trekkerfabriek in Le Mans opnieuw geopend. Claas investeerde de afgelopen drie jaar 40 miljoen euro in de fabriek. Lees het volledige bericht.

BlueBob 2.0 verwijdert onkruid uit bieten

De Duitse zaadveredelaar Strube schoffelt dit jaar voor het eerst in de suikerbieten met het tweede prototype van de BlueBob van de Franse fabrikant Naïo Technologies. Lees het volledige bericht.

Vijf modellen in nieuwe Deutz-Fahr 5-serie

De nieuwe 5-serie van Deutz-Fahr bestaat uit vijf modellen met een vermogen van 70 kW tot 92,5 kW (95 tot 126 pk). De aftakas heeft vier standaard toerentallen (540/540E/1000/1000E) en wordt elektrohydraulisch ingeschakeld. Lees het volledige bericht.

Roberine vervangt de R3 en F3 klepel- en kooimaaiers

Roberine, de machinefabrikant uit Enschede, vervangt de F3-klepelmaaiers voor de F302-serie. De R3-kooimaaierserie wordt eveneens vervangen. De opvolger is de R302-serie. De nieuwe versies hebben onder meer een schonere motor die voldoet aan de Stage V-emissie-eisen. Lees het volledige bericht.

Väderstad neemt Agco-Amity over

De Zweedse machinebouwer Väderstad wil haar aanwezigheid in de Verenigde Staten vergroten en heeft daarom Agco-Amity overgenomen. Het bedrijf is een joint venture tussen het Agco-concern en Amity Technology. Lees het volledige bericht.